Danskurs - Bodapolska

 

Danskurs - Bodapolska

Anna Öberg är kursledare för helgens danskurs i Bodapolska och Stina Brandin är musiker.
Kursen vänder sig till dig som har dansat svensk folklig dans tidigare och som är nyfiken på att fördjupa dig i Bodapolska.

Anna Öberg är sedan 2011 huvudlärare i folklig dans vid Malungs Folkhögskola och har under åren undervisat på mängder av kurser och workshops både inom och utom Sverige. Hon verkar även återkommande som gästlärare på bla Danshögskolan i Stockholm och andra institutioner inom dans, musik och scenkonst. Som dansare och koreograf har Anna turnerat internationellt och nationellt sedan 2006 och hennes konstnärliga arbete har bla visats på scener som Dansens Hus, Norrlandsoperan, Dalateatern och Scenkonst Sörmland för att nämna några.

Stina Brandin, en fiol och hardingfelespelman med hjärtat i Boda som med polskor från Siljansbygden gör konserter, spelar till dans, på låtkurs och danskurser. Stina är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan och Ole Bull Akademiet på Voss (Norge)

Kursen kostar inget men det ingår ett antal fika samt en lunch på lördag och för detta tar vi en kursavgift om 300 kr. När kursavgiften är betald har du en giltig anmälan.

Datum:
3, 4 och 5 dec

Tider:
Fredag kl 18,00 i Ovanmyra Bystuga -
Alla kursdeltagarna för samtliga fyra kurser träffas för en gemensam upptakt.
Fredagens danskväll börjar 20.00 i samma lokal

Lördag 09,30 - 16,00 i resp kurslokal.

Söndag 09,30 - 13,00 i resp kurslokal

Läs mer om tider och mat här

E-mail:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Info: 070-377 13 33

(med reservation för ändringar)

Anmäl dig här